La Residència Montsacopa aconsegueix una vegada més el segell de qualitat de la prestigiosa Joint Commission International

Salvador Vilar, director de la Residència Montsacopa: “És important , i més en un any com aquest. El vam rebre per primera vegada el 2005 i des de llavors l’hem anat renovant ininterrompudament.


La nord americana Joint Commission International és una de les organitzacions més prestigioses en l’acreditació de qualitat d’arreu del món per a centres sanitaris, sociosanitaris i serveis d’atenció a la dependència. De fet, el model d’acreditació de la JCI es considera dels més rigorosos del sector. En el procés d’avaluació es revisen prop d’un miler de paràmetres de bona pràctica professional que cal complir per garantir una atenció òptima als residents o usuaris de centre de dia. Enguany des de la institució han valorat l’actuació de la Residència Montsacopa arran de la Covid-19, a més de molts altres paràmetres, en un any que ha esdevingut d’una dificultat logística màxima així com d’un patiment implícit que fa donar encara més valor a aquest tipus de reconeixements.

Salvador Vilar, director de la Residència Montsacopa: “Estem realment satisfets que hagin valorat la feina dels nostres professionals en un any tant complicat”.

Aixi doncs la residència olotina seguirà comptant un any més, i ja en van 16, amb  l’aval internacional de la Joint Commission.

 

x