L’equip B i l’equip júnior del CPA Olot afronten divendres el Trofeu d’Alcoi i l’estatal, respectivament

L’equip B de xous grans del Club Patinatge Artístic Olot afronta aquest divendres el Trofeu d’Alcoi. Aquest grup del CPA Olot no està portant una temporada senzilla i és que un nombre importat de patinadores va decidir plegar la temporada passada. Han passat de 24 a 16 integrants i sort n’han tingut de cinc patinadores del júnior.


Paula Celma, patinadora equip B CPA Olot: Hi ha cinc integrants del júnior que ens han vingut a ajudar. Ballen al grup júnior i també amb nosaltres. És molta feina per part d’ells, i nosaltres, les patinadores del B que quedem, els hi estem molt agraïdes.

Les patinadores del B van decidir mantenir el ball de la temporada passada: ‘Dia de Difunts’, que van defensar d’allò més bé als passats Campionats de Catalunya, on van finalitzar setenes, i això que haver-ho de fer amb moltes menys patinadores respecte el curs passat, no ha està sent fàcil.

Paula Celma, patinadora equip B CPA Olot: Vulguis o no amb 24 patinadores és molt fàcil omplir la pista, que amb 16. Però pel que ens han dit l’evolució està sent molt bona, perquè estem omplint el mateix que la temperada passada, o inclòs una mica més. Hem tingut dificultats, però de tot s’aprèn. Hem intentat millorar el ball d’una altra manera.

A l’espera de saber si finalment es realitzaran competicions internacions durant la temporada, hi ha la possibilitat que el Trofeu d’Alcoi significa el comiat de l’equip B del club, i és que la temporada que ve, les patinadores que es queden, entre les quals la Paula, conformaran el nou equip de xous petits.

Paula Celma, patinadora equip B CPA Olot: Les que ens hem quedat hem format un grup petit i la veritat és que és un repte divertit i molt gran per a nosaltres i un canvi, ja que al club no l‘havia tingut mai. Ens h hem agafat amb moltes ganes i il·lusió.

Un bonic comiat pel B seria ocupar un lloc al podi al Trofeu d’Alcoi.

 

Les júnior, en busca del bitllet per l’europeu

Quatre patinadores del primer equip del Club Patinatge Artístic Olot entrenen i competeixen, també, amb la formació júnior, que aquest divendres lluitarà per pujar al podi del Campionat d’Espanya de la categoria i assegurar una plaça per l’Europeu. Un exemple d’elles és la Nora Planiol, que assegura que aguantar el ritme dels dos equips no és senzill.

Nora Planiol, patinadora equip júnior i A CPA Olot: És una mica dur, perquè entre els entrenaments de l’A i el júnior són moltes hores i acabes molt cansada. També he notat molt canvi físicament, ja que entre setmana també tenim feina de córrer i demés per tenir més físic. Es nota.

Després de la victòria de l’equip A als Campionats d’Espanya fa pocs dies, la Nora ja torna a estar centrada amb l’equip júnior. El grup ve d’imposar-se al català celebrat fa poques setmanes amb la coreografia ‘Arrenca’m’. Tot i treure bones puntuacions, l’equip és conscient que haurà de pujar encara una mica més el nivell per treure un bon resultats d’Alcoi.

Nora Planiol, patinadora equip júnior i A CPA Olot: El que ens falta és velocitat, però creiem que la coreografia està ben feta i té nivell, però amb els grups que ens trobarem competint, necessitem millorar la velocitat.

Les olotines sortiran penúltimes, en una final amb 21 equips participants.