Tornen els ‘Quedem a Plaça?’ als diferents nuclis de Sant Joan les Fonts

La pandèmia va aturar en sec la celebració del ‘Quedem a la plaça’ a Sant Joan les Fonts, durant el darrer any.


Ara, però, amb el relaxament de els mesures, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts reprendrà aquestes reunions veïnals a les diferents places dels diversos nuclis de població, per tal de tornar a tractar aquells temes que preocupen a les persones que viuen prop de a cada un d’aquests petits centres neuràlgics del municipi.

Anna Serra, primera tinent d’alcaldia Aj. Sant Joan les Fonts: Esperem que la gent torni a venir i participar i que ens expliquin quines necessitats i inquietuds tenen. Fer barri és el que busquem bàsicament amb aquesta activitat.

El primer ‘Quedem a la plaça’ es durà a terme a la plaça situada als Pisos de la Xocolata. D’aquesta reunió, precisament, en pot sortir el nom que d’ara en endavant tindrà aquest espai del poble. Serà el dijous 13 de maig a les 7 de la tarda. Pel dijous 20 de maig hi ha un altre ‘Quedem a la plaça’ programat a La Canya, al barri de la Roureda, també a les set de la tarda. I dissabte 29, a les sis de la tarda, una altra a Beguda, a Les Escoles.

Les trobades es duran a terme tot seguint les indicacions sanitàries i sense vermut ni berenar.

A resultes d’aquestes petites reunions veïnals, n’han sortit propostes com combatre l’incivisme, que han acabat incorporant al poble, per exemple, la figura de l’agent cívic.