A Sant Jaume de Llierca ha nascut ‘Segueix el fil!’

Santa Jaume de Llierca torna a tenir una revista pròpia. L’Ajuntament ha creat ‘Segueix el fil!’, una publicació trimestral que tracta temes de tota mena: des de l’actualitat del poble i el consistori, agenda cultural, entrevistes a entitats i a gent del poble i fins i tot un espai dedicat a la història de Sant Jaume. I fotografies, moltes fotografies. Diferents apartats que aniran apareixent en els següents números, mica en mica. El per què del nom de la revista, molt senzill.


Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: La idea és lliga la paraula fil, que ve de la tradició que tenim el poble, amb la Fira Tèxtil, i seguir, amb el fet de seguir l’activitat del que passa al poble.

La revista es distribueix bústia a bústia i es pot trobar, també, en format digital, al web de l’ajuntament. El primer número de la revista s’ha entregat al mes d’abril i ho han fet sis brigadistes d’Integra i una educadora, en una prova pilot que ha permès a persones amb discapacitat intel·lectual dur a terme una activitat al carrer i fora de la seva zona de confort.

Núria Fité, gerent d’Integra: I d’aquí neix aquesta prova pilot amb l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, amb l’objectiu de poder traslladar aquesta activitat laboral en feines reals i a l’entorn real o comunitat.

Gemma Sala, educadora taller ocupacional Integra: Sortir d’aquí és molt positiu, per donar un servia a la ciutadania. Poder treballar amb un ajuntament, una entitat… així veuen gent de fora. Que ells mateixos puguin explicar als veïns què estan fent, quina és la seva tasca… Tot això és molt enriquidor.

La revista suposarà per Sant Jaume de Llierca un nou nexe d’unió entre els diferents veïns, donat que en algun moment o altre, seran protagonistes del ‘Segueix el fil!’. Un fil més a estirar per conèixer el dia a dia d’aquest municipi garrotxí.