Cap de setmana de derbis al futbol territorial: Castellfollit – Montagut i Besalú – Bosc de Tosca

Cap de setmana carregat de partits pels diversos clubs esportius de la comarca. A la Tercera Catalana es jugaran dos derbis: El Sant Privat – Hostoles; i el Garrotxa – Santa Pau. Completaran la jornada dissabte el Sant Roc – Vilablareix i l’Atlètic Banyoles – Les Planes. I l’endemà, el duel entre Les Preses i el Campdevànol. A la Quarta Catalana, dissabte, derbi entre el Castellfollit i el Montagut. També dissabte, Les Preses B visitarà el Serinyà i el Maià a l’Osor. De la seva banda, el diumenge el Vall d’en Bas rebrà el Palamós B. I diumenge, al Torneig de Segona Catalana, derbi entre el Besalú i el Bosc de Tosca.


En bàsquet, jornada carregada de partits el dissabte, amb els diversos equips sènior i de Tercera. En nois, l’Escola Pia visita l’Onyar, el Bàsquet Olot rep el Campdevànol i el Santjoanenc visita el Ripoll B. El tercera femení del Club Bàsquet Vall d’en Bas visita l’Onyar, mentre que el del Bàsquet Olot descansa. Finalment, el tercera masculí del Vall d’en Bas juga diumenge a casa contraPorqueres.

Qui també juga aquest cap de setmana és el Divisió d’Honor del Club Tennis Taula Olot. Ho farà a la concentració que es disputarà a Calella. Dissabte contra el Sabadell i diumenge contra l’Eivissa, on un victòria contra aquests últims li podria donar el primer lloc del grup. De la seva banda, el Banyoles-Garrotxa Rugby rep el Barça el diumenge, en un dels últims duels a la Divisió d’Honor.

També juguen el Segona Catalana de waterpolo del Club Natació Olot juga dissabte a casa davant el Badia B, mentre que l’Hoquei Olot visita el Noia B diumenge en el primer duel de quarts de final per pujar de categoria.

Tots els horaris dels partits d’aquest cap de setmana a partir de les nou del vespre a ‘La Banqueta’.

x