La UE Olot vol continuar creient en la salvació i això passa per guanyar al València B

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda al València Mestalla, a l’avantpenúltima jornada de lliga. Als jugadors de Miquel Àngel Muñoz només els hi val guanyar i al davant hi tindran a un equip a qui ja van aconseguir vèncer fa unes setmanes i que ara arriba com a equip descendit. L’Olot, però, no vol ni pensar en això.


Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: Nosaltres ens hem de centrar en nosaltres mateixos, amb el que ens fa falta. Podem guanyar? Sí. Tenim capacitat per fer-ho? Sí. Tenim confiança per fer-ho? Sí. Tenim qualitat per fer-ho? Sí. La veritat és que el darrer partit contar ells va estar molt bé. Vam estar be amb pilota i vam aprofitar ocasions generades.  

Miquel àngel Muñoz va deixar entreveure que no canviarà molt el sistema de joc, donat  que si una cosa va bé perquè canviar-la. Assegura que més enllà de 4-4-2 o el 3-5-2, el que li interessa és que no es perdi la idea de joc i que els jugadors estiguin bé físicament i mentalment.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: El que em fa respecte és veure si nosaltres estem a l’alçada. Si nosaltres estem bé, pit i collons, que diem. Endavant.

La Unió Esportiva Olot afrontarà el duel sense baixes per lesió. Només no hi seran Barnils i Soler, que compleixen cicle de targetes.

x