L’organització de LiberisLiber respon a la Diputació de Girona lamentant que ho centrin tot en “els números”

La direcció de LiberisLiber ha respost aquest divendres a la Diputació de Girona, que va demanar una rectificació als promotors de la fira d’editorials independents, per haver atribuït l’aturada de l’esdeveniment a la manca de suport econòmic de l’administració pública.


L’organització de LiberisLiber afirma en un comunicat que la petició es deu a un problema de “comprensió lectora” per part de la Diputació de Girona, perquè no distingeix entre les subvencions que s’han atorgat a l’ajuntament de Besalú, de les quals l’organització no n’ha de conèixer l’existència, i els ajuts directes que podria haver rebut l’associació que promou la fira. El director de LiberisLiber, Miquel Àngel Codes Luna, qualifica de “trist i impropi de les institucions públiques desviar el tema” i centrar el debat en els números, tenint en compte que el comunicat fa referència a condicions de treball i no al suport econòmic.

x