L’Olot fa valdre un gol d’Alan Baró a la primera part davant el València Mestalla i segueix viu (1-0)

Després de la victòria contra l’Atzeneta, l’Olot ha sortit aquesta tarda a donar-ho tot a l’Estadi Municipal davant un equip ja descendit, el València Mestalla. I la veritat és que li han sortit de meravella els plans a Miquel Àngel Muñoz. Victòria per la mínima amb una diana d’Alan Baró que porta quatre gols en sis partits en una tarda on ha caigut un sol de justícia a l’estadi.


El matx ha començat com de costum, amb un Olot tocant l’esfèrica i creant ocasions des del xiulet inicial. El porter del filial del València, Bernard, que ha sigut el millor dels visitants, ha aturat de forma increïble una rematada de Juan Delgado quan el públic ja celebrava el gol. A la pròxima jugada i a la sortida d’un corner, un embolic dins l’àrea l’ha recollit Alan Baró al minut 23 per marcar l’únic gol del partit. Els visitants han demanat que s’anul·lés el gol per mans, però el col·legiat ha donat la jugada com a bona. L’Olot ha defensat la diana a mort.

A la segona meitat, ni el València Mestalla ha aconseguit empatar ni l’Olot, sentenciar el matx. Eloi Amagat ha desaprofitat una falta ben a prop de l’àrea enviant la pilota als núvols. Així mateix, el València tampoc ha aprofitat una falta just davant de la mitja lluna. Muñoz ha donat entrada a Kilian, Salinas i Pol Prats. Els tres jugadors han convertit l’atac olotí en un bombardeig constant d’ocasions. Salinas no ha sabut col·locar bé una gran passada de Pol Prats i més tard, aquest no ha definit bé en un u contra u davant el porter. Dos partits amb Miquel Àngel Muñoz i dues victòries. L’Olot enfila el camí cap a la salvació.