Bars i restaurants recuperen els serveis de vespres en un cap de setmana sense incidents

Unes, braves, un gintònic, unes cerveses, futbol a les pantalles… Ha tornat l’activitat que tant trobaven a faltar els bars a Olot i la Garrotxa. I la millor notícia, és que ha retornat de manera ordenada. Amb entusiasme, això sí, però sense descontrol.


Imatges de Plaça Catalunya i del Firal, dues de les ubicacions més comunes a l’hora d’anar a prendre alguna cosa als vespres a Olot i molta activitat a l’hostaleria, que agafa aire.

Jordi Torrent, Ca la Mar: “Sí que hem notat una certa excitació, però molt controlat. La gent tenia ganes i de fet anàvem tenint feina, sobretot per emportar. Esperem que ens anem recuperant”.

De fet, ha estat un molt bon cap de setmana. Sanitàriament, la situació és molt complexa i sembla que la gent, com a mínim pel què hem vist a la comarca, n’és molt conscient.

El termòmetre turístic de la comarca, l’aparcament de Can Serra de Sant6a Pau, presentava aquest aspecte, i a Besalú, per exemple, hi va haver moviment durant tot el matí, sense excessives massificacions.

Una bona manera, doncs, de començar el retorn a una certa normalitat sobretot per als sectors que agafaran aire. Els ha arribat l’hora de recuperar clientela i esperem que la consciència de tothom no provoqui més passos enrere.