L’Hoquei Olot esclafa el Noia B i es queda a un triomf de la següent ronda

L’Hoquei Olot va superar el Noia B per 2 gols a 8 en el primer duel de quarts de final per pujar a OK Lliga Plata. Els de Miki Ràfols van completar un sensacional partit que els permet tenir el factor pista. Dissabte juguen el segon duel a casa, i en cas de guanyar accedirien a la ronda de semifinals.

Qui també va brillar, divendres, va ser l’equip júnior del CPA Olot, que es va proclamar subcampiones d’Espanya de grups de xou gran a Alcoi amb la coreografia ‘Arrenca’m’ i una puntuació de 80 punts, dos punts i mig més que al Català . Les olotines només van ser superades per L’Aldea, que van millorar molt respecte el Campionat de Catalunya i es van imposar amb 81,3 punts. El bronze va ser pel CPA Girona. D’aquesta manera, l’equip júnior del club olotí estarà també a l’europeu. De la seva banda, l’equip B del CPA Olot va finalitzar tercer al Trofeu Ciutat d’Alcoi amb la coreografia ‘Dia de Difunts’ i una puntuació de 67,5, gairebé dos punts més que al Català celebrat a Olot.

En futbol territorial, el derbi de la Quarta Catalana entre el Castellfollit i el Montagut se’l va endur el Montagut per 1 gol a 2. A la Tercera Catalana destaca les victòries del Sant Roc, el Sant Privat i el Garrotxa.

I gran cap de setmana, també, per Aleix Domènech, que va finalitzar tercer a la 23a Berga-Rasos-Berga, que a la vegada era Campionat de Catalunya de Trail. Una prova de 26 quilòmetres i 1760 metres de desnivell positiu que l’atleta del Salomon i el Club Natació Olot va completar amb 2h25’04”, a poc més de dos minuts del vencedor, Eduard Hernández, i a poc menys de dos minuts del segon classificat, Miquel Corbera. La Berga-Rasos. Berga, com sempre, deixa imatges tan espectaculars com aquesta.