Gairebé un miler de persones d’entre 56 i 59 anys es vacunaran avui al Casal Marià

Edith Abascal, infermera CAP Olot: Avui vacunarem a unes 990 persones. Mirem d’agilitzar el procés. Ens han vingut a ajudar dues infermeres de l’Hospital d’Olot i uns tècnics que ens carreguen les dosis mentre tres infermeres punxem.


És el seu torn. Gairebé 1000 dosis s’administraran avui a persones nascudes entre l’any 1962 i el 1965, entre elles, l’alcalde d’Olot.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Sí, avui em tocava i estic molt content. Esperem que la vacunació vagi ràpid i a finals de maig poguem veure que hem avançat molt.

Amb dosis disponibles s’aprecia una acceleració evident del procés de vacunació. I és que els professionals, a més de treballar donant cites i organitzant diàriament la vacunació, agilitzen el procés, procurant que la gent no hagi d’esperar més de 10 minuts. A marxes forçades, han anat aprenent com fer-ho per anar més ràpid.

En el cas d’aquesta franja d’edat, se’ls vacunarà a tots i totes amb la marca Pfizer.