Representants de sis ajuntaments visiten finalment la protectora d’animals de la Garrotxa

Només 3 dels 21 alcaldes garrotxins han trepitjat avui les instal·lacions de la protectora d’animals de la Garrotxa. Han estat l’alcalde de les Preses, Pere Vila, el de Castellfollit de la Roca, Miquel Reverter, i el de Riudaura, Agustí Llop, han estat els únics que han respost a la crida de Terra Viva, que convocava la visita per segona vegada, ara sí, amb l’autorització del Consell Comarcal.


A més dels tres batlles, també hi han assistit regidors dels equips de govern de La Vall d’en Bas i Santa Pau, i les portaveus de l’oposició de Sant Joan les Fonts i Les Preses.

Els assistents s’han trobat amb unes instal·lacions en molt mal estat, però han evitat entrar en el debat sobre la seva gestió.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: L’aspecte és decebedor. No podem tenir animals i després abandonar-los. Falta molta sensibilització.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: La gran problemàtica que tenen els pobles avui dia són els gats de carrer. El servei de recollida també ens ha de poder donar una solució.

David Serramitjana, Terra Viva:  Volíem explicar al nostra versió, que fa falta explicar als alcaldes i a tota la ciutadania.

Arran de la polèmica per la gestió de la protectora garrotxina, Terra Viva ha aconseguit incrementar les adopcions i acollides de gossos i gats. Ho ha fet a través d’una campanya que té per objectiu reduir el nombre de gossos que hi ha a les instal·lacions quan hi entri la nova empresa gestora.

x