Alan Baró: el nou home gol de la UE Olot

Que Alan Baró és una peça clau i un jugador determinant a la Unió Esportiva Olot no és cap descobriment. Però que s’hagi convertit en l’home gol a la fase decisiva de la lliga sorprèn una mica més.


Amb sis partits disputats a la fase de permanència suma quatre gols. La pissarra de Miquel Àngel Muñoz i el defensa empordanès s’entenen d’allò més, i és que tres de les quatre dianes les ha fet en accions d’estratègia, la darrera el cap de setmana passat. Tot i així Alan, conscient d’on ha d’estar bé, escombra cap a casa i assegura que la clau és seguir-se mantenint forts en defensa i acumular porteries a zero.

Alan Baró, jugador UE Olot: Content que les jugades d’estratègia estiguin funcionant i content de poder aportar a l’equip, ara amb gols. I molt content de mantenir la porteria a zero dues jornades seguides que és la clau.

Falten dos partits de lliga i l’Olot necessita fer més gols, per assolir l’ansiada salvació. Salvació que està complicada, molt complicada. Però el mateix Alan Baró ha demostrat fer coses que a priori ho semblen més, com el golàs contra l’Atzeneta. Queden pocs partits. Hi ha poc marge d’error i l’equip s’ha de recolzar amb els jugadors que estan millor, com és el cas d’Alan Baró.