L’ACA ja ha inclòs la depuradora de Riudaura en el seu pressupost i l’equipament serà una realitat el 2022

Així ho assegura, content i alleugerit, l’alcalde de Riudaura. I és que si divendres explicàvem que el centre cívic obrirà les seves portes, ja reformat, a mitjans de 2022, l’altre gran equipament que el poble reclama fa molts anys, la depuradora, ja té pràcticament clars els terminis.


Agustí Llop, alcalde de Riudaura: La depuradora, si tot va com ha d’anar, a principis de l’any que ve començarem a executar-la.

Depenia del pressupost de l’ACA, que la subvenciona, i ja hi ha estat inclosa en la previsió dels propers cinc anys de l’Agència. Per tant, a falta només de l’aprovació del ple, la depuradora serà una realitat també l’any vinent. Hi ha fixada ja, segons el POUM, la seva ubicació.

Agustí Llop, alcalde de Riudaura: Els terrenys ja estan assignats, en uns camps direcció a Olot i just al costat del riu.

Així doncs, el 2022, a Riudaura hi haurà centre cívic i també depuradora.