El Planestiueja’t serà finalment el primer escenari de la ‘Gira 30 anys Ben Endins’ de Sopa de Cabra

La gira ’30 anys Ben endins’ havia de començar a Barcelona, però finalment no serà així. S’ha suspès aquest primer concert a la capital catalana i ara, l’estrena es durà a terme a la Garrotxa.


El Planestiueja’t formarà part de la mateixa llista que els Cruïlla, Grec o Cap Roig entre d’altres, pel què fa a festivals que acullen aquest concert de Sopa de Cabra, farcit de nostàlgia.

Fa unes setmanes vam veure, a la roda de premsa telemàtica de presentació, com l’Ajuntament planenc incloïa per sorpresa al grup com a cap de cartell, en una llista on hi havia, a més, totes els grups de l’any passat, on es van haver de suspendre tots els concerts.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “Quina millor manera de donar un toc d’atenció, de recordarq ue som aquí i que tenim ganes que torni la cultura, que portant un grup que tots hem cantat i ballat com Sopa de Cabra”.

El Planestiueja’t començarà amb Sopa i Sopa començarà al Planestiueja’t. Serà el proper 26 de juny, a les 22h, a hores d’ara amb un aforament limitat a 1000 persones i amb 300 entrades ja venudes. Es poden adquirir a través de la pàgina web del festival, planestiuejat.cat o la de Turisme Garrotxa, no només pel ’30 anys Ben endins’ sinó per tota la resta de concerts de l’estiu així com per la festa familiar.

 

x