Núria Payola continua la seva preparació per l’Europeu a base de rècords

La nedadora garrotxina Núria Payola segueix en la seva preparació per l’europeu de salvament i socorrisme, que es disputarà al mes de setembre a Castelló, València. En la seva darrera competició, l’Open Internacional disputat a Torrevella, es va imposar a la prova de 200 metres obstacles, baixant dels 2 minuts i 11 segons, i va sorprendre a tothom, ella mateixa inclosa, aconseguint la victòria als 200 supersocorrista amb un temps de 2.21:41, el que suposa una rebaixa en mig segon de l’anterior rècord d’Europa d’aquesta prova.


Núria Payola, nedadora CDN Aldaia: El diumenge em va sortir una prova genial. Tot perfecte. Una prova amb molts gestos tècnics i em va sortir millor del que m’esperava. Esperava fer una bona marca, però la que vaig fer no, ja que suposa rècord d’Espanya i d’Europa, Impensable.

Per aquest campionat, la nedadora del Club Deportiva Natación Aldaia, es va voler centrar, només, en les proves de 200, aprofitant el bon ritme d’entrenaments que ha pogut anar agafant en els darrers mesos. De fet, ella mateixa assegura trobar-se en el seu millor moment esportiu.

Núria Payola, nedadora CDN Aldaia: Estic en el millor estat de forma de la seva vida. Mai m’havia entrenat tant, però sí que aquests resultats et donen un plus i amb ganes de seguir entrenant i anar a més.

Aquesta marca als 200 supersocorrista la col·loquen com a líder mundial de l’any i com a clara candidata a ser una de les vuit participants als World Games de l’any que ve, els considerats Jocs Olímpics de les modalitats esportives que no són olímpiques.

Núria Payola, establerta a València, però, va pas a pas, i durant tot l’estiu estarà preparant, a consciència, els europeus que es celebraran a casa.

x