La UE Olot necessita tornar d’Oriola amb els tres punts sota el braç

La Unió Esportiva Olot visita aquest diumenge a partir de dos quarts de dotze del migdia a l’Oriola, en la penúltima jornada de lliga. Malgrat a l’Olot es porti mesos parlant de finals, els dos partits que queden ho són literalment. Per seguir vius en la darrera jornada, només els val la victòria aquest cap de setmana.


Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: Hem estat parlant de finals, de partits decisius, partits vitals… I ara parlem de la primera final, perquè volem tenir-ne una l’altra la setmana que ve. I això passa per guanyar a l’Oriola.

Tot i la complexitat del moment Miquel Àngel Muñoz veu l’equip motivat i amb confiança. Amb tot, el tècnic treu pes a l’assumpte i s’ho pren, si més no, amb humor, tot sabent que aquest any, tocarà patir fins al final altre cop.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: Ara passem del Liceu al heavy metal. Primer música clàssica, gaudint de les millors virtuts de la música, a ara al heavy metal, que també mola eh!

Al davant, l’Olot hi tindrà un Oriola am escasses opcions d’aconseguir la salvació. Ara bé, el precedent de la primera volta no acompanya els olotins, de manera que hauran d’estar atents i molt.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: És un equip fort, de la categoria, intens. Tenen molt bones individualitats i estan dotats d’ofici.

La Unió Esportiva Olot no podrà comptar amb Jordi Masó per sanció i Escoruela és dubte per un cop al turmell. Els que sí tornen són Soler i Barnils. Precisament d’aquest últim n’ha parlat Miquel àngel Muñoz, donat que aquesta setmana es complien tres anys de la salvació en la darrera jornada aconseguida contra l’Elx.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: Tots a pujar al vaixell i a veure si podem fer bona l’efemèride d’en Barnils, altra cop. A veure si som capaços de fer-ho. Jo estic completament segur que sí.

Perquè això passi, però, els olotins primer hauran de vèncer Oriola, abans de tenir la darrera oportunitat el diumenge següent a casa contra el Peña.