L’Hoquei Olot tractarà de tancar l’eliminatòria contra el Noia B en el segon partit i sense Lluc Jiménez

El Club Hoquei Olot disputa aquest dissabte el segon partit dels quarts de final del play off d’ascens a OK lliga Plata. Els jugadors de Miki Ràfols i Adrià Piera tractaran de mostrar-se sòlids en defensa i efectius en atac per aconseguir una victòria que els donaria el bitllet per a les semifinals.


Tot i el 2 a 8 a favor en el primer partit, el Noia B tractarà de recuperar novament el factor pista. En cas de guanyar el segon duel, es disputaria el tercer el diumenge mateix a Sant Sadurní.  Tot això no treu, però, que els jugadors estan més relaxats i tenen més confiança.

Adrià Piera, 2n entrenador Club Hoquei Olot: La gent està molt animada. Evidentment que pensar que ja jo tens opcions de baixar de categoria, suposa pel jugadors haver-se tret un pes de sobre. I els jugadors estan endollats per mirar de fer un pas més en aquests play off, respecte els dos darrers que va disputar el club.

La pitjor de les notícies ara mateix, sens dubte, és el trencament de menisc de Lluc Jiménez, que el deixarà fora de l’equip pel que queda de temporada. Tot i que encara no està per jugar, la gran notícia és que aquest dimecres Marc Prat va tornar entrenar amb l’equip, tot i la lesió al dit de la ma.

Adrià Piera, 2n entrenador Club Hoquei Olot: Evidentment que la baixa d’en Lluc és important, igual que la d’en Marc. Això fa que els altres jugadors aportin un plus d’hoquei, intensitat i entrega, per poder suplir aquestes dues absències.

El partit es jugarà a partir de dos quarts de set de la tarda.