L’oci nocturn de la Garrotxa rep el pla d’obertura amb esperança però amb dubtes sobre la seva aplicació

L’oci nocturn de la Garrotxa veu més a prop la represa, després d’un any i mig sense poder treballar amb normalitat. Han estat els últims en disposar d’un pla d’obertura, que el Procicat ha aprovat tot just aquesta setmana. La nova realitat de les discoteques i bars musicals serà amb ventilació, aforament limitat i mascareta obligatòria, que només es podrà treure per consumir, fora de la pista de ball. A la barra també s’hauran de garantir les distàncies d’un metre i mig entre persones.


Carles Gómez, La Flama Olot: “Complicat perquè estan dient que tinguem un 50% de l’aforament per intentar complir aquest metre i mig, però també s’ha de veure si això és rentable, perquè pot sortir més car tenir obert que tancat”

Joan Estartús, Lucky Luke Olot: “Si el local és gros pot donar per treballar una mica, però si és petit, no tant. Almenys tens l’opció de provar-ho i que la gent comenci a sortir. Tu ja saps l’aforament que tindràs, però el problema és que la gent ho entengui quan és ple, cal guardar les distàncies i el protocol s’ha de seguir. “

El que encara no està clara és la data de l’esperada obertura, que podria ser al juny. La Generaltitat la condiciona a l’evolució de la pandèmia i el ritme de la vacunació.

x