S’espera un retorn de 300.000 euros per a la ciutat amb la injecció econòmica a l’aplicació Garrotxa Approp

A partir del 29 de maig, l’Ajuntament injectarà els 150.000 euros que estaven previstos per a la reactivació econòmoca de la ciutat. Al final, s’espera que els diners rodin i se’n beneficiin tots els comerciants, com si es tractés d’una moneda pròpia.


Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat Aj. d’Olot: “Són aportacions per valor de 150.000 euros, però que necessàriament, si tot va bé, repercutiran en 300.000”.

El motiu pel qual s’ha esperat fins ara a fer la injecció econòmica no és cap altra que l’espera a l’obertura nocturna de l’hostaleria. I és que aquesta és una iniciativa on comerciants, hostalatge i plaça mercat han anat de la mà de l’Ajuntament i Turisme Garrotxa.

Jordi Rovira, president Associació de Comerciants d’Olot: “Es podria haver començat abans, però ens vam solidaritzar amb els companys de l’hostaleria i creiem que vam fer bé. És una iniciativa pionera i que ens engresca”.

Gerard Xifra, president associació Hostalatge de la Garrotxa: “Al final és una targeta de fidelització que potser tot sols no ens podíem permetre i que, tots junts, l’hem pogut tirar endavant”.

Jordi Vilarrasa, president Associació de Placers: “El que volem és que el client marxi content. I en aquest cas marxarà amb un regal o una aportació econòmica”.

A la iniciativa s’hi poden adherir tots els comerços de la ciutat, sense necessitat d’estar inscrits a les diferents associacions. La campanya + 50 durarà fins al 26 de setembre.

x