El Club Hoquei Olot fa història i arriba a les semifinals per ascendir a OK Lliga Plata

Emoció i alegria. El Club Hoquei Olot ha fet història i ha arribat a les semifinals del play-off a OK Lliga Plata per primera vegada. Els olotins van superar el Noia B per 2 gols a 8 en el primer duel de quarts de final per pujar a la següent categoria i això els va permetre tenir el factor pista. Un factor pista que han aprofitat de valent els groguencs, aconseguint la victòria al Pavelló d’Esports per 3 gols a 1. Tots els gols han sigut a la primera meitat, amb una diana de Joan Mangas i dos gols de Ferran Sacrest, que avui ha estat esplèndid.


El públic de la graderia ho ha donat tot i ha celebrat cada acció com si fos un autèntic golàs. Els olotins s’han avançat al marcador i no només això, sinó que han aconseguit posar el 3-0. El Noia B ha reaccionat i ha marcat, de penal, abans d’acabar la primera part. A la represa, la intensitat del matx s’ha mantingut. Miki Ràfols estava especialment satisfet i ha dit que és bo que els jugadors ho celebrin.

Miki Ràfols, entrenador del Club Hoquei Olot: Ells fa molt que estan en aquesta idea, que estan lluitant i entrenant i per fi aconseguim un pas que no havíem aconseguit mai: portar unes semifinals aquí a Olot. Crem que hem d’estar molt satisfets.

El Club Hoquei Olot aconsegueix aquesta fita per primera vegada a la seva història.

x