Els veïns del geriàtric La Caritat i la residència Montsacopa, protagonistes del projecte ‘El Museu entra a casa’

Els Museus d’Olot han presentat aquest dissabte al matí el projecte ‘El Museu entra a casa’ que van iniciar al mes d’abril amb els veïns del geriàtric La Caritat i la residència Montsacopa. Emoció, esforç i un gran reconeixement a les persones grans. Aquestes van visitar els magatzems dels Museus d’Olot i allà van escollir una peça. Després, els tècnics del museu els van portar la peça a la residència i el fotògraf Pep Sau va aprofitar aquells instants per visitar-los i retratar-los amb l’obra que havien triat.


A partir d’aquest dissabte, ja es poden veure a la ciutat un total de set lones a les diferents façanes de l’Hospici i dues més a la façana del Montsacopa amb les imatges corresponents. Les fotografies van acompanyades d’una frase on la gent gran explica per què ha triat aquella peça. Hi seran fins al 15 de juliol.

Amb aquest projecte, els Museus d’Olot inicien una col·laboració amb els seus veïns més propers. Els Museus d’Olot han valorat el projecte de forma excel·lent, han assegurat que la gent gran els han donat una lliçó i els han fet veure una nova perspectiva de vida. L’activitat s’emmarca amb el Dia Internacional dels Museus, que se celebra dilluns.