Les Preses ret homenatge a la gent gran en un sentit i complet acte al Centre Cívic

L’Associació de Jubilats i Pensionistes de les Preses ha celebrat un nou homenatge a la vellesa. La pandèmia ha posat de manifest, encara més, la vulnerabilitat de la gent gran, un factor que ha sumat valor a l’edició d’enguany. A les 12 del matí, el Centre Cultural del poble ha acollit l’assamblea de socis, on s’han repassat totes les activitats que ha fet l’entitat durant els darrers dos anys. També s’han entregat diferents regals per a la junta sortint: un farcell amb productes de la comarca.


Josep Maria Espunya, membre de la nova junta de l’Associació de Jubilats: Com que no han pogut tenir el contacte entre ells, poder-se veure almenys en una jornada així, els dóna molta alegria.

Teresa Cros: Hem estat un any fatal i més pels que tenim certa edat. Ara sembla que comencem a respirar una mica.

L’alcalde del municipi, Pere Vila, ha volgut remarcar la tasca que fa l’associació durant tot l’any per tot el poble i ha desitjat que aviat es pugui reobrir el local dels avis per poder compartir les seves estones.

Pere Vila, alcalde de les Preses: Exposar totes les seves activitats i poder compartir aquesta estona amb tots ells és fantàstic.

La celebració ha finalitzat amb diverses danses de l’Esbart Marboleny, que no es van voler perdre l’homenatge a la vellesa.