El PSC d’Olot veu deficiències de logística i seguretat en la reordenació i pacificació del trànsit a Sant Miquel

El PSC d’Olot creu que l’objectiu de pacificació del trànsit al barri de Sant Miquel era una proposta encertada, però un cop vista la seva execució, el grup municipal no n’està gens satisfet. En els darrers mesos alguns veïns s’han mostrat contraris, sobretot, a la reordenació del trànsit. La col·locació del carril bici, just al costat dels aparcaments, també va provocar les queixes d’altres grups polítics de l’oposició.


Els socialistes, un cop estudiades totes les problemàtiques que s’han generat, han presentat la seves propostes.

Josep Guix, portaveu PSC Olot: “El projecte partia amb una idea molt bona, amb l’objectiu de pacificar el trànsit. Ens semblava molt bé. Però la seva execució és errònia i provoca problemes a veïns i comerços de la zona”.

El principal escull amb el que els socialistes creuen que topa la nova reordenació és amb l’activitat comercial, que asseguren que ha disminuït molt. Creuen que els veïns es troben amb problemes de seguretat a causa de l’execució del carril bici i, a més, apostarien per una millor ambientació de les zones enjardinades per guarnir una mica les voreres i els voltants de la plaça Sant Miquel.