La restauració ressucita les nits als carrers del centre d’Olot

La imatge d’aquest dissabte al centre d’Olot era ben diferent a la de l’anterior. Garrotxins i visitants han tornat a omplir terrasses i locals per sopar, en el primer cap de setmana sencer sense estat d’alarma i amb la restauració oberta fins les 23h de la nit.


Alguns locals fa pocs dies que han recuperat el servei del vespre i a poc a poc estan tornant als nivells d’activitat que tenien al desembre, quan van haver de tornar a tancar. Tot i així, haver de tancar a les 23h els obliga a treballar a un ritme molt alt.

Pau Garcia, Cafè Europa Olot: “Estàvem perdent el 40% de facturació que per a nosaltres és el que representen els sopars. És una bona notícia recuperar-los, tot i que la limitació a les 23h ens limita molt”.

Restauradors i clients esperen que aquesta certa normalitat s’instal·li definitivament, i que no s’hagi de tornar enrere per l’evolució negativa de la pandèmia, com ha passat en altres ocasions.

x