Incendi al Garatge Plana del polígon Pla de Baix d’Olot

Aquest matí s’ha produït un incendi al polígon Pla de Baix de la capital garrotxina. Es tracta del Garatge Plana situat a l’avinguda Sant Joan les Abadesses. Els Bombers han rebut l’avís a un quart d’onze del matí. De seguida, els efectius han intentat evitar l’expansió de les flames. De fet, la gran columna de fum negre s’ha pogut veure per diversos punts de la ciutat.


Per precaució, s’han desallotjat les naus properes al taller. L’origen del foc a hores d’ara és desconegut, però podria haver estat un dipòsit de dissolvent i gasoil del mateix garatge. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat una dotzena de dotacions de Bombers i també Policia Local i Mossos. En l’incendi no s’han produït danys personals. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, l’incendi s’ha donat per extingit al voltant de les 11.50h del matí.