L’Olot necessita una punxada del Prat demà a Eivissa (15.45) per dependre d’ell mateix en la darrera jornada

La jornada per a la Unió Esportiva Olot no comença diumenge. Comença demà, a tres quarts de quatre de la tarda i ho fa des de Santa Eulàlia, a Eivissa. Allà, el Prat juga un partit aplaçat que li pot valer mitja permanència. Els potablava són ara mateix els tercers classificats i se salvarien, però un cop jugats els mateixos que l’Olot, tot canvia. El garrotxins tenen un punt més a la taula en aquest moment.


Per tant, mirada posada en el resultat de l’equip de Pedro Dólera demà  a les Balears. Si guanyen, dependran d’ells mateixos en la darrera jornada per salvar la categoria. L’Olot, en canvi, necessitaria guanyar i esperar una punxada de l’Espanyol B o el mateix Prat.

Si empata, la cosa es va retorçant. Cap dels dos equips dependria d’ell mateix. El Prat i l’Olot tenen el goal average particular empatat, i en el global de gols, els del Sagnier tenen un golet més. Per tant, els de Miquel Àngel Muñoz necessitarien guanyar en la darrera jornada per un gol més del que ho fes el Prat. Això o esperar, evidentment,  la punxada d’algun dels seus rivals.

Anem a millors escenaris. Si el Prat perd, l’única mirada de l’Olot diumenge haurà d’estar posada en el seu partit a l’Estadi Municipal. Guanyant, salvats.

Un denominador comú per a l’últim partit. Només val guanyar. Perdent o ja necessitaries dues derrotes del Prat. Tots els implicats en la salvació juguen a casa, menys l’Atzeneta, que té possibilitats mínimes però es mantindrà viu si el Prat punxa.

Jornada trepidant de transistors per viure-la amb la calculadora als dits des de l’Estadi Municipal. Diumenge, a les 12 del migdia, amb horari unificat.