Miqui Ràfols: “Estic molt satisfet que els jugadors celebrin tant aquesta victòria, s’ho mereixen i és molt difícil arribar fins aquí”

Seguint els famosos emes a les xarxes socials del Club Hoquei Olot, els dimarts també es celebren; i els dimecres, els dijous… i tots els dies de la setmana també, després de la fita històrica aconseguida dissabte en el duel contra el Noia B. A unes semifinals d’un play off d’ascens a OK Lliga Plata no s’hi està cada dia. De fet, a la història del club olotí mai abans. És per això que, abans de preparar el proper duel, és moment de assaborir aquesta setmana sense partit.


Miqui Ràfols, entrenador Club Hoquei Olot: A nivell de club hem de gaudir molt d’aquesta victòria i estic molt satisfet que els jugadors ho celebrin tant. Perquè és molt difícil arribar fins aquí.

I és que aquesta setmana l’Hoquei Olot tindrà descans. Serà a la següent quan els olotins s’enfrontaran al primer partit al Barça C, que va superar aquest cap de setmana al Tona en el tercer partit. El problema més gran que se’ls presenta als olotins ara mateix, són les baixes. Lluc Jiménez es perdrà el que queda a la temprada per la lesió al menisc i Tomàs Mercè es perdrà el primer duel de semis per acumulació de targetes blaves. L’equip està a l’espera de l’evolució de la lesió al dit de Marc Prat, que la setmana passada ja es va començar entrenar. El més positiu, el bon relleu que estan fent jugadors de la base.

Miqui Ràfols, entrenador Club Hoquei Olot: Tenim ara en Joan Sedano, que a partir d’ara serà jugador del primer equip., L’altre dia va marcar i en aquest últim partit ha tingut minuts de qualitat.

L’altra semifinal la disputaran el Congrés i el Voltregà B.

x