El Consell de la Gent Gran de la Garrotxa vol saber amb quines prioritats ha de treballar de cara a l’any 2023

Posar-se a treballar començant per una punta o una altra, i anar per ordre. Aquest és l’objectiu del formulari que s’ha dissenyat per establir les accions prioritàries que les persones de cada territori considerin més oportunes per tal d’impulsar, demanar, promoure i fer el seguiment d’aquestes actuacions posteriorment, tant a nivell nacional com territorial.


Actualment ens trobem immersos en la fase postcongressual del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran que es va celebrar l’octubre del 2019 presidit pel conseller Homrani.

Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Garrotxa i representats dels diferents casals de la gent gran de la comarca s’han reunit ja amb representants de l’Oficina de la Gent Gran Activa de la Generalitat de Catalunya per conèixer l’evolució i el compliment de les accions que s’estan duent a terme.

Manuel Álvarez, Representant Consell de la Gent Gran de la Garrotxa: “És important saber quines prioritats són importants per a la gent per posar-nos a treballar i anar on faci falta a reclamar-ho. La opinió de la gent és important per anar sabent l’ordre de treball”.

Aquestes accions tenen la voluntat de donar compliment als acords que es van assolir al Congrés i que han de marcar l’agenda política en l’àmbit de les persones grans fins al proper 2023.

Problemàtiques com l’habitatge o les pensions, de vital importància per al col·lectiu, són algunes de les prioritats que es poden marcar al formulari, que poden repondre tots els majors de 18 anys.