Els primers equips del CTT Olot disputen les fases d’ascens un cop assegurada la permanència

El premi a la bona temporada pels primers equips del Club Tennis Taula Olot es materialitzarà aquest cap de setmana amb la disputa de la primera ronda de la fase d’ascens. Tant el Divisió d’Honor com el Primera Nacional han finalitzat la primera part de la lliga entre els tres primers i ja tenen la permanència assegurada. Ara volen somiar, amb una fase d’ascens complicada però de ben segur enriquidora pels jugadors. El primer equip mai ha estat a Superdivisió i el primer rival d’aquest camí serà l’Esparraguera, en la concentració que es disputarà a Alzira. De la seva banda, el Primer Nacional s’enfrontarà al Ripollet a Olesa. A pocs dies d’afrontar aquest repte els jugadors segueixen amb els seus durs entrenaments i el més important: amb ganes i il·lusió de viure aquesta experiència.


Arnau Roca, jugador Divisió d’Honor CTT Olot: El CTT Olot mai ha estat a Sueprdivisió. Sabem que és un objectiu molt difícil tot i que ho intentaré. L’objectiu és intentar fer el màxim possible i mirar d’arribar al més alt possible.

Sergi Bahí, jugador Primera Nacional CTT Olot: L’objectiu és guanyar aquest primer partit contar el Ripollet. Ells van quedar tercers i nosaltres segons a l’anterior fase, i tot que és difícil, veurem. Nosaltres ja estem salvats, pujar és difícil, perquè a sobre hi tenim l’equip de Divisió d’Honor del club, i necessitaríem que ells pugessin per pujar nosaltres també.

Òscar Gallego, entrenador CTT Olot: La intensió és lluitar el màxim i jugar el màxim possible i a veure fins on podem arribar. A Primer Nacional, important que els nanos vagin agafant experiència i amb el primer equip sobretot competir: competir al màxim.

Per estar a la següent ronda de la fase d’ascens els olotins hauran de guanyar, segur, el primer enfrontament, i algun més. A Divisió d’honor, estarà per veure si hi pot ser Diogo Pinho: l’home que ha aportat experiència, punts i tranquil·litat al primer equip, i que s’està recuperant d’un esquinç al turmell que es va fer en la darrera concentració de lliga. Passi el que passi aquest cap de setmana, la temporada del Club Tennis Taula Olot haurà estat impecable.