La Festa de Primavera de Sant Miquel compta enguany amb una novetat: una activitat esportiva

El barri de Sant Miquel ja ho té tot a punt per acollir aquest cap de setmana la Festa de Primavera. Enguany la novetat és que comptarà amb una proposat esportiva: una marxa, per aquells qui decideixin caminar, o una cursa per aquells qui vulguin córrer. Serà el diumenge a partir de dos quarts de deu del matí. La marxa inclourà una sèrie de sobres amb sorpreses i la sortida es farà esglaonadament.


Javi Hidalgo, membre comissió de festes barri de Sant Miquel: Només s’ha de venir a caminar i a córrer, és un acte per a tothom, caminat o corrent, uns sis quilòmetres i mig. Passaran per La Garrinada, la Fonts de les Tries, el Molí d’en Climent…

Durant el dissabte també es podrà gaudir del tradicional ball dels gegants, un conta contes a càrrec de Dolors Arqué, una proposat familiar de la companyia Sabanni i concerts: a càrrec de Manelic i Pepe i The Rusties Blues Band, tot seguint les mesures sanitàries.