L’empat entre el Peña Deportiva i el Prat fa que la UE Olot depengui de si mateix en la darrera jornada

La Unió Esportiva Olot ha estat pendent aquest dimecres del duel ajornat entre el Peña Deportiva i el Prat. Els de Miquel Àngel Muñoz els hi interessava que els del Baix Llobregat no guanyessin, per apretar una mica més la classificació de cara a la darrera jornada.


Al final de la primera part el partit se li ha posat més que bé a la Unió Esportiva Olot. David Barca ha aconseguit avançar els eivissencs en el marcador al minut 45, just abans del descans. Aquest era, sens dubte, el millor escenari per a la Unió Esportiva Olot, que hauria dormit fora de les posicions vermelles.

A la segona part, però, el Prat no ha abaixat els braços i han lluitat de valent per aconseguir, almenys, l’empat. No ha estat per insistència, donat que els de Pedro Dolera han viscut els segons 45 minuts, pràcticament a l’àrea rival. Cada cop s’apropaven més, fins que al minut 75 Sergio Montero ha empès la pilota al fons de la xarxa i el seu equip ha respirat una mica més alleujat, posant l’1 a 1 definitiu.

Aquest resultat deixa el Prat amb 33 punts, els mateixos que l’Olot, i el mateix coeficient: 1.22. Olot i Prat també tenen empatat el gol average. Per salvar-se, la Unió Esportiva Olot necessita guanyar al Peña i fer un gol més que el Prat en el partit contra l’Oriola, o bé que l’Espanyol B no guanyi a l’Atzeneta, un Atzeneta que té opcions remotes per salvar-se. Un empat de la Unió Esportiva Olot només li serviria si perdessin Prat i Espanyol B, i encara hauria d’esperar els resultats d’altres grups per assegurar-se no ser el tercer pitjor. El més important, però, és que la Unió Esportiva Olot depèn d’ell mateix per salvar-se, sabent que necessitarà fer gols.

Els duels entre equips implicats es jugaran diumenge a les dotze del migdia en horari unificat.

 

x