Sant Feliu de Pallerols ja prepara la seva festa major

Per la Pasqua Granada, Sant Feliu de Pallerols s’engalana de bona manera per rebre la festa major. S’hi representa el Ball dels cavallets, els gegants i la Mulassa, declarada per la Generalitat de Catalunya, Festa Tradicional d’Interès Nacional. Enguany la COVID-19 ha fet canviar alguns dels actes més concorreguts i populars del municipi, però els santfeliuencs podran gaudir, a diferència de l’any passat, d’una festa major amb totes les lletres.


Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols:Teníem ja un programa preparat l’any passat espectacular, però evidentment no va poder ser. Aquest any també hi havia incertesa, però les últimes setmanes s’ha pogut concretar el programa i amb moltes ganes que la gent de Sant Feliu pugui gaudir ja d’una festa.”

La diversió començarà divendres i seguirà fins dilluns, amb un munt d’activitats per a tots els públics i per tots els gustos. Per tal de controlar els aforaments, els actes es celebraran a la Plaça del Soler i caldrà fer reserva d’entrades, ja siguin gratuïts o de pagament.

I com no podia ser de cap altra manera, diumenge els cavallets, els gegants i la Mulassa tornaran a sortir per ballar, però per primera vegada, no ho faran on és costum.

Nil Port, president Comissió de Festes Sant Feliu de Pallerols: “Diumenge i dilluns hi haurà el ball. No serà a la plaça de l’Església ni al Firal perquè per aforaments ens hi cabia poca gent. Enguany ballarem a la plaça del Soler, amb aforament i amb entrada gratuïta. Fa dies que assajàvem però a l’espera de veure a veure com quedaria tot i què podríem fer. Ara ja es la recta final i de ganes n’hi ha moltes.”