Els PIAM del Nucli Antic i Sant Miquel posen des d’avui accent olotí a la prestigiosa Biennal de Venècia

Qualitat, pertinència, vocació social i cultural i innovació. Són els criteris que regiran les decisions de Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme que tindrà lloc aquest estiu. Allà s’escollirà el projecte més rellevant de l’arquitectura i l’urbanisme de l’estat dels darrers tres anys. La biennal es farà del 28 de juny al 16 de setembre i tindrà lloc a Barcelona i Valladolid de manera simultània. La reforma de l’edifici de Can Sau, del despatx Unparelld’arquitectes i de Quim Domene, és una de les 70 obres finalistes.


Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat i del Nucli Antic Aj. d’Olot: “És un orgull per a la ciutat veure’s represental a un esdeveniment tant important, i més amb projectes sorgits de la participació de la ciutanadania dels acords i la cohesió”.

I accent garrotxí a la Biennal d’Arquitectura de Venècia gràcies al programa municipal de regeneració urbana #OlotMésB. És una de les dues propostes catalanes seleccionades per participar-hi. La Biennal veneciana s’inaugura avui.

El pavelló espanyol presentarà a Venècia propostes que valoren el procés creatiu per sobre de la peça icònica acabada, i amb processos executats de forma multidisciplinària i un clar impacte social positiu. Tots són projectes anteriors a la pandèmia, i és que la XVII Biennal de Venècia d’Arquitectura s’hauria d’haver celebrat la primavera del 2020.