Genís Grau inicia aquest cap de setmana les proves del circuit de la Copa del món

Genís Grau debuta aquest cap de setmana al circuit de la Copa del  Món de triatló d’aquesta temporada. Ho farà a Lisboa, en la que serà la primera gran presa de contacte en la seva modalitat aquest curs.


Genís Grau, triatleta: “Hi haurà un nivell altíssim. Hi haurà molts dels millors, del món. Serà una cursa, com si fos unes World series. I bé, m’ajudarà a aprendre una mica més dels millors de l’especialitat”.

Aquest serà el primer de dos cap de setmanes intensos pel triatleta castellfollitnec, donat que també participarà la setmana següent a la Copa del Món d’Arzachena a Itàlia.

A banda de fer el salt a les World Series, Genís Grau es proposa aquesta temporada consolidar-se encara més al circuit de la Copa del Món, estar entre els millors, baixar de rànquing i fer una bona general. Grau ja sap el que és fer top tens en Copes del Món i aquest cap de setmana iniciarà el camí d’un curs que pot confirmar que està entre els millors del triatló mundial.

 

x