La UE Olot busca un final feliç per una temporada 2020-21 més que complicada

La Unió Esportiva Olot s’ho juga tot a la darrera jornada de lliga aquest diumenge a partir de les 12 del migdia a casa contra el Peña Deportiva. Un Olot que sap que ha de guanyar per aconseguir l’ansiosa salvació, a més d’estar pendent del que passi en els duel entre el Prat i l’Oriola i el de l’Espanyol B contra l’Atzeneta, que es jugaran simultàniament.


Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: És un partit que per guanyar-lo ‘haurem de fer llarg i desgastar el rival. Hem de tracta d’apartar els jugadors de tot el que passi a fora i anar gestionant les informacions que ens arribin.

Un Olot que arriba al duel decisiu en el millor moment del curs. Miquel àngel Muñoz tampoc tindrà baixes contar el Peña i disposarà de tots els seus jugadors.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: Hem anat assolint objectius i etapes i dius: Va! Que arribem a l’últim partit en el millor moment! És cert que no depenem 100% de nosaltres, però el cert és que depenem més de nosaltres que altres dies.

El d’aquest diumenge també serà un partit nou pels jugadors més joves de la plantilla, que no s’han trobat mai en una situació similar.

Miquel Àngel Muñoz, entrenador UE Olot: és un partit únic. Hi ha jugadors que aquest partit els hi servirà per mesurar la seva confiança i per tenir experiència. 

Amb la imatge que tothom somia diumenge? Que es repeteixi un moment Barnils com el d’ara fa tres anys.

x