Les Preses ja ho té tot a punt per a la recuperada Festa del Roser

Les Preses recupera aquest cap de setmana la seva Festa del Roser, que l’any passat es va haver de suspendre per la pandèmia. Campionats de petanca, de frontó, teatre i espectacles familiars conformen el programa d’activitats que ha preparat la Comissió de Festes. La més esperada, sobretot entre les famílies, serà el retorn de part de la faràndula del poble. De moment, però, per motius de prevenció del COVID, només es desconfinen els gegants, Elionardis i Ricarda, que sortiran en una cercavila més llarga i sense la granota i els calabutins, però acompanyats de la Cobla Osona.


Lluís Danés, Comissió de Festes de les Preses: “És important que la gent no ens segueixi per seguir les mesures. Nosaltres intentarem passar per tots els carrers possibles”.

La festa acabarà diumenge a la tarda amb l’entrega de premis del Concurs de Relats Curts, el Concurs de Cartells de la Gala de les Preses, i la presentació del llibre Sota un cirerer, d’Anna Maria Vila i Josep Maria Cros, tots dos molt vinculats al municipi.

x