Genís Grau, bronze a la Copa del Món de Lisboa

L’estrena de Genís Grau a la Copa del Món de triatló ha estat immillorable. El triatleta castellfollitenc ha aconseguit aquest dissabte el seu millor resultat esportiu, finalitzant tercer a la seva primera prova de la Copa del Món de triatló d’aquesta temporada. Després d’una pretemporada rodona en duatló, amb el subcampionat d’Espanya i el bitllet aconseguit per l’europeu, avui Grau ha estat entre els millors a la prova disputada a Lisboa (Portugal).


Entre alguns dels millors triatletes del moment, Grau ha arribat tercer a meta després de completar els parcials de natació, ciclisme i atletisme en 1h 42 52”, a només 23 segons del vencedor, el noruec Kristian Blummenfelt. Segon ha estat el suís Max Studer. Grau ha lluitat el podi fins al final, ja que s’ha imposat a l’esprint al triatleta alemany Jonas Schomburg. El triatleta garrotxí ha estat el millor corredor de la selecció espanyola; Mario Mola ha estat 10è.

El castellfollitenc es marcava com a objectiu centrar-se aquesta temporada en les proves de Copes del Món, guanyar llocs al rànquing i fer-se un lloc a les Wolrd Series. Fa uns dies va assegurar al programa ‘La Banqueta’ d’aquesta casa trobar-se en un bon moment de forma i de confiança, i avui ho ha demostrat en forma de bronze a tota una Copa del Món. La setmana que ve competirà a la seva segona aturada de la Copa del Mon ITU, serà a Itàlia.

 

https://twitter.com/LaLigaSportsTV/status/1396094540830887940

x