Mor l’exfutbolista garrotxí Francesc Arnau

L’exporter de Les Planes d’Hostoles Francesc Arnau Grabulosa ha mort aquesta passada nit a l’edat de 45 anys a Oviedo (Astúries), segons ha informat a través de les xarxes socials el Real Oviedo, club en el qual hi exercia les tasques de director esportiu. Arnau havia estat porter del Futbol Club Barcelona a finals de la dècada dels 90 i principis del 2000, club amb el qual havia jugat a les categories inferiors. Amb el primer equip del Barça hi havia guanyat una lliga. Bona part de la seva carrera esportiva la va fer al Màlaga on s’hi va passar, ben bé, una dècada. L’exfutbolista planenc també va ser campió d’Europa sub21 amb la selecció espanyola l’any 1998. Un cop retirat, ha fet tasques esportives en diversos clubs, el darrer al Real Oviedo de la Segona Divisió, com a director esportiu, des de feia 3 anys. Aquest diumenge Arnau hauria fet 46 anys i de moment es desconeixen les causes de la seva mort. El que està clar és que ens ha deixat, doncs, un dels millors futbolistes que ha tingut la comarca de La Garrotxa.

Foto: RTPA