El Projecte Rossinyol finalitza amb èxit la seva 15a edició

Aquest dissabte va celebrar-se l’acte de cloenda del Projecte Rossinyol, el projecte que posa en contacte joves universitaris de la comarca amb estudiants d’origen estranger per tal d’afavorir la interacció entre els joves.


Des del mes de novembre i fins aquest mes de maig, els participants han compartit sortides per conèixer més a fons la comarca i els recursos que aquesta posa a la seva disposició. També han viscut experiències noves i han compartit idees i coneixements, creant així lligams d’amistat i confiança entre mentor i mentorat.

Enguany, tretze parelles formades per alumnes de diferents facultats de la Universitat de Girona i estudiants de 1r a 4rt d’ESO dels 8 centres educatius d’Olot i comarca han participat del Projecte Rossinyol.

Olot va ser el primer municipi on va començar el Projecte Rossinyol, fa quinze anys, on la Universitat de Girona va posar en marxa a la capital de la Garrotxa una prova pilot d’aquest programa. Un projecte educatiu que ha anat creixent al llarg dels anys i estenent-se per tot el territori. De fet, es desenvolupa en altres municipis com Girona o Figueres, entre d’altres.

x