600 persones acomiaden Francesc Arnau en un emotiu acte a Cogolls

Des de les mítiques aturades a Wembley fins a la faceta personal d’Arnau, que tothom destacava com a humil, treballador i molt estimat pels seus, són records que quedaran per sempre a la memòria de Les Planes, de la comarca i de tot Catalunya.


Van ser moltes les personalitats esportives i polítiques que van acompanyar la família en l’acte de comiat, una missa oficiada per Ignasi López que va recordar la figura de l’Arnau familiar, proper i bon pare.

Precisament el fill de Francesc Arnau va demostrar un gran coratge reunint forces per dirigir-li unes paraules al seu pare, amb un gran record. Els pares de Francesc Arnau van agrair públicament el suport rebut i els amics i familiars del fins ara director esportiu del Real Oviedo, club que també va estar representat a la cerimònia, van tancar un acte curt, intens i molt sentit.

La resta de clubs dels quals Arnau n’havia defensat els colors van ser a l’últim adéu a l’ex porter, i el directiu del FC Barcelona Rafael Yuste va ser un dels qui es va acostar a la premsa per traslladar el condol de tot el club barcelonista a la família i amics d’un millors futbolistes de la història de la Garrotxa.

Rafael Yuste, vicepresident FC Barcelona: “Ha marxat una gran persona, un jugador que va començar a la Masia i es va deixar sempre la vida pel club. hem vingut a donar escalf a la família. Allà on sigui ens està escoltant”.

 Descansi en pau Francesc Arnau Grabulosa.