Els professors i professores de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot protagonitzen dues exposicions

La Sala 15 del Museu de la Garrotxa acull des de fa uns dies i fins el 20 de juny una exposició organitzada per l’EME. Sota el títol ‘Què i qui’, la peculiaritat de l’exposició és que, a diferència d’altres anys, en què s’exposaven els treballs de l’alumnat, en aquesta ocasió està formada per peces fetes pels professors de l’Escola.

Irina Julià, professora EME: “Tot ve donat per la situació que estem passant. Després de tanta intermitència entre estar oberts i tancats, no els hi podíem exigir als alumnes que es posessin a crear ràpid i corrents”.

L’Irina Julià és una de les docents que ha exposat la seva obra a l’Hospici. Es tracta, en el fons, de quatre artistes que s’encarreguen de quatre especialitats d’entre la vintena que podem trobar en la programació de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot: la Irina és la responsable d’Expressió Plàstica, l’Àngel Rigall de Tallers Artístics i Dibuix i Pintura, en Pep Sau de Fotografia i en Tavi Algueró d’Il·lustració i Còmic.

A més de la mostra de la Sala 15, l’EME també s’ha preparat ‘Contacte’, una mostra que és resultat dels treballs fets per cinc professores més de l’EME. La Carlota Rodríguez que ensenya sobre creacions tèxtils, és una d’elles, juntament amb l’Elena Güell, de patchwork, la Gemma Ibars amb scrapbooking, la Mariona Piris amb joieria i la Ivet Bazaco amb ceràmica.

Les autores han treballat a partir d’un mateix concepte però, cadascuna d’elles, de manera independent a partir de l’aplicació de la seva tècnica.

Carlota Rodríguez , professora EME: “Va ser una tarda molt bonica totes juntes, cadascú se l’ha fet seva i l’ha plasmat amb la seva disciplina”.

‘Contacte’ es podrà veure fins al 13 de juny a Can Trincheria.

 

x