El Club Atletisme Garrotxa celebra poder tornar a jugar a casa amb la seva afició més d’un any després

Després de més d’un any sense poder disputar un partit de lliga a Olot, els jugadors i jugadores del Club Atletisme Garrotxa van poder tornar a gaudir de competir altre cop a casa. Ho van fer al Morrot aquest diumenge contra el Mataró. Tot i que el resultat no va ser el millor, van perdre 1 a 2, futbolistes i entrenadors van celebrar que, per fi, la seva afició, que va ser molta, pogués tornar a venir-los a animar.

Xevi Teixidor, entrenador Club Atletisme Garrotxa: La veritat és que poder ornar a jugar a casa és una il·lusió. A més ha vingut molta gent i hem notat l’escalf. Poder venir aquí, que ens vegin, parlar amb l’afició. Molt i molt bé, la veritat.

Els entrenadors del Club Atletisme Garrotxa estan satisfets de les millores que van notant en el seu equip pel que fa a l’adaptació al futbol 7: tant pel que fa a dimensions del terreny de joc, jugar a l’aire lliure com pel fet de jugar en un camp de gespa artificial. Molt diferent al futbol sala que feien fins fa poc

Xevi Teixidor, entrenador Club Atletisme Garrotxa: Els jugadors a mesura que van jugant a futbol 7 van trobant el seu espai al camp, defensem millor, sobretot els contraatacs, també hem millorat en atac i comencem a tenir més joc.

Zaka Aichi, jugador Club Atletisme Garrotxa: Anem agafant més ritme, els entrenaments són és exigents, i estem contents perquè van sortint resultats que abans no sortien. Mica en mica anem millorant tots.

Ara mateix els olotins sumen dues victòries i dues derrotes a falta de dues jornades per finalitzar la lliga i les opcions de quedar primers del grup A2 de la WeLeague 7 estan intactes. El més important però, per a tots aquest jugadors i jugadores és anar tornant cada dia una mica més a la normalitat.