El Garrotxa Volcànic Walking, aquest proper cap de setmana

L’objectiu de la Garrotxa Volcànic Walking va més enllà del senderisme, i se centra en la descoberta de més elements i riquesa de casa nostra. Es tracta de promocionar les visites guiades, fer veure la riquesa que li aporta a una ruta la figura del guia. A través del senderisme es vol donar la oportunitat de descobrir arquitectura, paisatge, producte, i no només caminar sinó gaudir d’una l’experiència. Està pensada per al turisme, però també enfocada per als garrotxins i les garrotxines que vulguin conèixer més casa seva.

Adriana Ramon, Xarxa de Senders Itinerànnia: “Molts garrotxins poden haver pujat al Puigsacalm, però potser no ho han fet a la nit. Caminar veient obres d’RCR, amb un pícnic a Les Cols”.

La Ruta Literària de Joan Maragall és una de les novetats d’enguany, igual que la ruta del Mirador dels Volcans de Les Preses. Repeteix, entre d’altres, la Ruta de les Tres Colades, això sí, amb un altre guia diferent del de l’any passat per aportar-hi un altre punt de vista. És una iniciativa que permet descobrir el territori i la seva història gaudint de tots els avantatges que ofereix del sector turístic de la Garrotxa.