El Mercat d’Olot es suma a la Setmana Internacional dels mercats recomanant productes ‘de tot cor’

Tomàquets, gambes, hamburgueses, bacallà… són alguns dels productes que els placers del Mercat d’Olot recomanen de tot cor als seus clients, amb aquests distintius. Formen part de la campanya “Estimo el meu mercat”, que s’ha impulsat als mercats de les comarques gironines motiu de la Setmana Internacional dels Mercats, del 17 al 30 de maig. L’objectiu és, aquests dies més que mai, posar en valor la compra responsable i el producte de proximitat.

Jordi Vilarrasa, President dels Placers d’Olot : “A cada ciutat el mercat és molt important, és un museu de producte, i aquesta setmana trobem productes bons com sempre però fets encara més amb el cor. Aprofitem perquè la gent vingui al mercat i els trobi.” 

Joan Carré, fruites i verdures ca L’ Helena: “Sobretot fer veure a la gent quin és el producte de temporada, de quilòmetre zero, i nosaltres poder-lo recomanar.”

Aquest és el quart any que la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona, amb el suport de la Diputació, es suma a la iniciativa Love your local market, una acció a nivell internacional que va començar el 2014. A més del d’Olot, també hi participen els mercats de Girona, Lloret de Mar, Palamós, Palafrugell, Portbou, Roses, Sant Feliu de Guíxols i Salt.

 

x