Les entrades per veure la faràndula per Corpus es poden reservar a partir d’aquest dimecres a les 18h

La faràndula d’Olot es desconfina al complet per Corpus. Per primera vegada a la història, gràcies als canvis al protocol, els cabeçuts i els cavallets acompanyaran els gegants en els diferents balls de la festivitat. La prevenció de la COVID, però, marcarà el retorn als carrers de les figures més estimades a la capital garrotxina, sense cercavila i amb aforament limitat.

Agustí Arbós, regidor de Festes Aj. Olot: És una bona notícia, podrem veure ballar la faràndula, però encara no és aquella cultura popular que és l’essència, estar tots apilotonats, i encara no podem estar aquí.”  

Amb l’objectiu que el màxim de gent possible pugui veure els balls, s’ha optat per fer-ne més, dos dissabte a partir de les 18h de la tarda i dos diumenge al matí, a partir de les 10h. Les localitats per assistir-hi, que són gratuïtes, es poden reservar al web d’Olot Cultura a partir d’aquest dimecres a les sis de la tarda. Cada persona en pot reservar quatre, que han d’incloure els nens de més de dos anys.

Agustí Arbós, regidor de Festes Aj. Olot: “No és numerat, els acomodadors falicitaran l’entrada i la sortida i es comunicarà per altaveu per abandonar la plaça ordenadament per la següent sessió, que serà al cap d’una hora.”

Es calcula que més d’un miler de persones podrà veure el ball de la faràndula en les diferents sessions. Olot Televisió l’emetrà en directe diumenge a les 12h del migdia.

x