Comença l’edició més especial i festiva del Cornamusam

El sac de gemecs sona cada cop de més a prop, amb l’arribada d’una nova edició del festival Cornamusam a Olot. L’Associació El Til·ler ha preparat, enguany, una edició especial en la qual s’homenatjarà a Felip Gironès, un dels impulsors de les sac de gemecs a les comarques gironines.

 Àlvar Borrell, president El Til·ler: Vam pensar que estaria molt bé poder tenir un moment per en Felip. La tocada d’inici la farà el seu fill amb el sac del seu pare. Interpretarà i ’Muntanyes de Canigó’, amb una versió seva. I ens la tocarà el dia 4 de juny el segon cap de setmana.

El primer cap de setmana de Festival estarà especialment dedicat a la celebració de les tres dècades de Cornamusam i als 25 anys de la cabreta.

Àlvar Borrell, president El Til·ler: El primer cap de setmana celebrarem l’aniversari de la cabreta i després l’aniversari del festival. L’aniversari de la cabreta serà una petit trobada gegantera amb colles d’aquí i de fora. I l’aniversari del festival es farà al teatre i serà com un repàs de tot el que ha passat en aquestes tres dècades del festival.

Susana Seivane, Riu i Cesc Sans seran alguns dels artistes presents al festival, així com la presència de Super Parket (L’Alvèrnia), d’Occitània, entre d’altres. La majoria d’actes tindran lloc a la Plaça de Braus i al Puig del Roser, amb espectacles preparats per a 450 persones que hauran d’anar seguint un circuit perimetrat tot seguint les mesures COVID.

x