Genís Grau: “No m’esperava fer top3 i estic molt content, però a la vegada se que he de baixar una mica dels núvols”

Genís Grau, triatleta: Feia molt de vent en contrari sabia que el que ataqués primer tenia les de perdre, perquè gastaria més energies arrancant més fort.

Aquest és el secret del podi aconseguit per Genís Grau el cap de setmana passat. Grau va fer un esforç extra en la darrera prova per arribar amb opcions fins al final. Un cop arribat a meta, pràcticament ni s’aguantava.

Genís Grau, triatleta: Quan vaig acabar em feia mal tot el cos, però el que més els quàdriceps, perquè passa que feia passa, m’havia d’aturar perquè se’m pujaven.

La del diumenge passat va ser la seva estrena a la Copa del Món aquesta temporada. Ni de lluny es plantejava fer top 3.

Genís Grau, triatleta: No m’ho esperava. Abans de començar filmava un top20, perquè hi havia el millor d’aquest esport i no m’esperava per res quedar tercer.

I una setmana després de l’èxit, Genís Grau afronta la seva segona prova de la Copa del Món a Arzachena, Itàlia, aquest dissabte. El triatleta garrotxí és conscient que és molt difícil repetir el tercer lloc de la setmana passada, i ell mateix sap que ara mateix el que més li convé és baixar dels núvols i ser realista.

Genís Grau, triatleta: dubto que repeteixi ser tercer, jo amb un top 15 a Itàlia em conformaria directe. He de baixar una mica dels núvols perquè això és top mundial i pot passar qualsevol cosa: un dia pots quedar tercer i el següent 20è, 30è…

Sigui com sigui, el que va quedar clar el cap de setmana passat, també, és que si ja abans estava a prop de fer-se un lloc a les World Series, després de la cursa a Lisboa, el castelfollitnec haurà pujat, de ben segur, molts enters.

x