L’Hoquei Olot vol seguir fent història: proper rival, Barça C

L’Hoquei Olot visita aquest diumenge a partir de dos quarts de set de la tarda el Barça C, en el primer partit dels play-off de semifinal pel títol i per l’ascens a OK Lliga Plata. Els olotins afrontarà el primer duel contra el Barça C amb la baixa per lesió de Lluc Jiménez i Tomàs mercè per sanció, però amb l’esperança que Marc Prat pugui jugar. Els de Miki Ràfols van ser dels únics equips van posar les coses complicades als barcelonins a la fase regular, després d’empatar a 4. L’equip té clar què és el que han de fer per treure un resultat bo d’aquest primer duel.

Joan Mangas, jugador CH Olot: Ser sòlids en defensa, no precipitar.-nos, prendre bones decisions. Ells són molt físics i tenen molt ritme. En atac, nosaltres hem de treure els nostres contraatacs i ser eficaços. Jo crec que ho podem tirar endavant.

El gran dubte serà veure amb quins jugadors s’enfrontaran, donat que jugadors del B poden baixar a l’equip C.

Joan Mangas, jugador CH Olot: Veurem aquesta vegada qui ens porten, perquè ens poden portar jugadors d’una categoria superior, que ja ho van fer a l’eliminatòria de quarts de final.

Passi el que passi en aquesta eliminatòria de semifinals, l’Hoquei Olot ja ha fet història, i jugadors tan importants pel club com mateix capità, Joan Mangas, són conscients de la gran evolució que ha tingut el primer equip en les darreres temporades i com estan animant els més petits del club a seguir els seus passos.

Joan Mangas, jugador CH Olot: És una il·lusió increïble. Jo que soc el més gran de l’equip quan tenia 18 anys jugàvem a Segona Catalana no hi havia ningú a les grades, érem un equip justet. I amb deu anys estar a nacional catalana i salvar-nos per setena temporada consecutiva i ara estar a unes semifinals, és quelcom històric. I el que em fa molta i molta il·lusió és que els més petits del club ens vinguin a veure i que es fixin amb nosaltres.

L’Hoquei Olot,però, vol arribar més lluny. I tot passa per començar bé aquesta eliminatòria a domicili, donat que el segon duel es disputarà a Olot.