Martí Gironell presenta ‘Paraula de jueu’ a Olot amb Sebastià Benassar

Ahir a la tarda, el besaluenc Martí Gironell va presentar a la Biblioteca Marià Vayreda de la capital garrotxina el seu llibre ‘Paraula de jueu’, la segona part d’’El pont dels jueus’, una de les novel·les històriques més venudes en català, una aventura medieval i vital que protagonitzen en Kim i l’Ester, una noia cristiana, que treballa entre l’hospital de l’Almoina de Barcelona i el call jueu. A través d’ells veurem com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat mentre el llibre aboca a capbussar-se els costums del segle XVI.

A la presentació, hi van assistir desenes de persones que prèviament havien fet una reserva d’entrades a través d’Olot Cultura. En aquesta ocasió, el periodista mallorquí Sebastià Bennasar va acompanyar l’autor tot fent una conversa amb tocs d’humor que va incitar al públic assistent  a passar una estona agradable a la biblioteca.

L’entrevista complerta a l’autor, la podran veure al Magazine d’Actualitat Cultural, el Mac Exprés, divendres vinent a 2/4 de 10 del vespre.